Roosendaler op de vlucht, hennep in auto

Etten-Leur – Een 21-jarige Roosendaler is maandag 20 april 2020 omstreeks 00.15 uur op de Vosdonk gearresteerd ter zake verkeersdelicten en drugsbezit. Hij negeerde een stopteken en ramde daarna met zijn auto een hek. Hij sloeg op de vlucht maar werd na een achtervolging aangehouden. In zijn auto werd een partij henneptoppen aangetroffen.

Een agent zag rond 00.10 uur een auto op het kruispunt van de Mon Plaisir en de Vosdonk door het rode licht rijden. Hij besloot een stopteken middels de transparant aan de bestuurder te geven. Hieraan werd echter niet voldaan. De automobilist reed een doodlopende straat in, zette de waarschuwingslichten aan, sprong daarna uit de nog rijdende auto en zette het op een lopen. Het voertuig ramde daarna op de Lokkerdreef een poort van een loods. De vluchter werd na een korte achtervolging door de politie aangehouden. In zijn auto werd circa 12 kilo aan henneptoppen aangetroffen. Hij is vastgezet.