Man met ingevorderd rijbewijs rijdt op gestolen scooter

De politie hield vrijdagavond 20 oktober een 27-jarige man uit Sint Willebrord aan. Hij reed op de Bisschopsmolenstraat op een gestolen scooter.

De agenten zagen de man rond 20.15 uur over het fietspad rijden. De bestuurder werd aan de kant gezet en aan een controle onderworpen. Hieruit bleek dat de scooter was voorzien van een zelfgemaakt kenteken. Aan de hand van het framenummer werd duidelijk dat de scooter een aantal dagen eerder gestolen was. Tijdens de fouillering bleek de man GHB op zak te hebben. Dit is in beslag genomen. De politie hield de verdachte aan en bracht hem over naar het politiebureau.

Ingevorderd rijbewijs

Het rijbewijs van de verdachte bleek eerder ingevorderd te zijn. Ook hier krijgt hij een proces-verbaal voor. De scooter is in beslag genomen en gaat zo snel mogelijk terug naar de rechtmatige eigenaar.