Politie onderzoekt steekincident in Etten-Leur

en 22-jarige man uit Etten-Leur is zaterdag 10 juni 2017 rond 18.30 uur gewond geraakt tijdens een verkeersconflict. Hij wist daarna zijn ouderlijk huis nog te bereiken. Vandaar uit werd hij met een steekwond naar het ziekenhuis vervoerd en opgenomen. De politie heeft een getuige gehoord maar is op zoek naar meer mensen die het voorval hebben waar genomen.

e politie heeft het slachtoffer nog niet kunnen horen. Zijn vader vertelde dat hij bij zijn zoon in de auto zat. Tijdens de rit hadden zij ruzie gekregen met een andere automobilist. Hierna waren beide voertuigen gestopt waarna een gevecht zou zijn ontstaan tussen die automobilist en zijn zoon. Zijn zoon zou tijdens het tumult door zijn tegenstander zijn gestoken.

Hulpdiensten thuis gealarmeerd

Vader en zoon zijn daarna snel in de auto gestapt en naar huis gereden. Daar werden de hulpdiensten gealarmeerd. De man die gestoken zou hebben is volgens vader een blanke man, circa 55-60 jaar oud met kort grijs haar. Hij reed in een witte stationcar. De politie stelt een nader onderzoek in naar de exacte plaats waar het incident heeft plaats gevonden. Vandaag wordt geprobeerd het slachtoffer te horen. Ook zijn de speurders nog op zoek naar camerabeelden en nog meer getuigen van het conflict.